Aanbod

Hier vind je  het aanbod, lesrooster en beschrijvingen van de trainingen.

  • Starten met groepsles
  • Groepsles en personal training
  • Workshops
  • Move Your DNA weekends
  • Retreats

STARTEN MET GROEPSLES – 2x proberen €10 pp
Proef van uitlijning!  Maak kennis met Pilates & alignment in een roostergroepsles. Schrijf je hier in. In principe ben je welkom in elke groepsles, maar neem contact met me op als je niet 100% belastbaar bent. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor een proefles!

GROEPSTRAININGEN
Een groepsles pilates & alignment op basis van Nutritious Movement© en Pilates bestaat uit afwisselende oefeningen. De groepsles is voor maximaal 12 personen. Na de les kun je merken dat je iets gedaan hebt, je lijf voelt lekker en soepel aan en je voelt je energiek! klik hier voor tarief

PERSONAL TRAINING OP AFSPRAAK
Individuele training zijn perfect als je in alle rust wil werken aan je gezondheid, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of aandoeningen, als je herstellende bent of zwanger bent (geweest).

WORKSHOPS
Een workshop is een intensieve training van een dagdeel met een bepaald thema.  De workshops zijn ook mogelijk op locatie: op je werk, vereniging, tijdens een congres, op een beurs of op school. Neem contact op voor de mogelijkheden.

MOVE YOUR DNA-TWEEDAAGSE TRAINING
Ik ben Move Your DNA trainer van het Nutritious Movement Institute (NMI) van mijn docent Katy Bowman.  Tijdens de “Move Your DNA”-tweedaagse behandelen we alle oefeningen van het gelijknamige boek van Katy.  Met behulp van de oefeningen en alignment points (uitlijningspunten)

  • ontdek je waar in je lichaam het schort aan beweging
  • leer je hoe je natuurlijker kunt gaan bewegen en
  • hoe je meer beweegvariatie kunt toepassen in je dagelijkse leven

Elke dag maken we een (blote voeten) wandeling en wisselen we ervaringen uit. De lunch kan een potluck zijn (naar behoefte van de deelnemers). Superhandig om alles in één weekend te doen, vooral als je niet zo dichtbij Neerpelt of Castricum woont.

OP RETRAITE
In samenwerking met MovNat Muenchen. Dompel je een hele week onder in uitlijning, lekker eten, veel buiten zijn op een eiland zoals Mallorca: trektochten, koudetraining, MovNat, mediteren en je DNA bewegen. We beraden ons op de de volgende trip!

ONLINE
Woon je ver weg? Ik skype/facetime! Of zoek een plaatsje in Neerpelt om te overnachten en kom meerdaagse trainingen doen! (http://www.neerpelt.be/overnachten).