Lesrooster

De soort lessen die je kunt volgen en  de thema’s voor de workshops.

PROEFLES GROEPSLES – 2x proberen €10 pp
Proef van uitlijning.  Maak kennis met oergezondbewegen in een roostergroepsles.

KENNISMAKINGSCURSUS – 3x basisprincipes €40 pp
Klinkt oergezondbewegen en pilates je als abracadabra in de oren? Twijfel je of het iets voor je is of wil je weer eens terug naar de basis? Antwoord op je vragen kun je krijgen op de kennismakingscursus. Een aantal keer per jaar organiseert alignmentLAB een cursus voor beginners: 3 lessen in 3 weken. Je ontdekt waar je lichaam bewegingshonger heeft, hoe je meer, beter en anders kunt bewegen zodat je je lekkerder voelt!

In de lessen leer je welke aanpassingen voor jou belangrijk zijn, zodat je de oefeningen naar jouw belasting kunt doen. De basisoefeningen krijg je mee op een handig spiekbriefje voor thuis.

Wat kan je verwachten tijdens de 3 lessen? 

  1. Ontdek uitlijning en 4 basisoefeningen voor je voeten en benen
  2. Het accent van deze les ligt op de mobiliteit van rug en schouders
  3. Ontspanning met psoas-reset en tips voor je dagelijks leven

GROEPSTRAININGEN
Een groepsles oergezondbewegen op basis van Nutritious Movement™ en Progressive Pilates bestaat uit afwisselende oefeningen in stand (op 1 of 2 benen), (hurk)zit, rug- , buik- en zijlig, met oefenhulpmiddelen zoals de dome, strap, band, het blok en ballen, veel verschillende ballen! Tijdens de les krijg je informatie en tips over de oefeningen (het belang, het doel, de veilige, uitgelijnde uitvoering, toepassing in je dagelijks leven). Je zal merken dat de eenvoudige oefeningen niet altijd makkelijk zijn! Soms doe je 3 oefeningen tot in de puntjes, een andere keer alle 50 ‘eerste oefeningen”. Elke les is heeft net een beetje een ander aandachtspunt zoals knieën, heupen, rug, buik, schouders, psoas- & buikontspanning, ademhaling. Na de les kun je merken dat je iets gedaan hebt, je lijf voelt lekker aan en je voelt je energiek!

ZWANGER (GEWEEST) of HERSTELLENDE?
Heb je klachten, herstellend van een blessure of ingreep of ben je bijvoorbeeld zwanger, dan kunnen de oefeningen worden aangepast aan je belastbaarheid. Veiligheid en gezondheid staan voorop.

TRAINING OP AFSPRAAK 
Heb je behoefte aan meer persoonlijke training, dan kun je alleen of met 2 of 3 personen een individuele training boeken. Soms is het prettiger om in een privéles te werken aan je gezondheid, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of aandoeningen.

WORKSHOPS
Een workshop is een intensieve training van 2 uur of langer. In Neerpelt en Amsterdam te volgen, zon ongeveer iedere maand (zie agenda). Wil je een workshop of lessenreeks bij jou in de buurt, voor je bedrijf of school organiseren, neem contact met me op!

MEERDAAGSE TRAININGEN 
Onder auspiciën van het Nutritious Movement Institute (NMI) van mijn docent Katy Bowman, geven de “alignmentgurus” (Lucie en ik) een aantal keer per jaar een “Move Your DNA”-weekend. In het weekend behandelen we alle oefeningen van het gelijknamige boek van Katy. De nadruk ligt op het natuurlijk bewegen en meer variatie in bewegen in je dagelijkse leven. Iedereen die het boek heeft gelezen is van harte welkom. Superhandig om alles in één weekend te doen, vooral als je niet zo dichtbij Neerpelt of Castricum woont.

OP RETRAITE 
Onze Greek Retreat Week was zaaalig: 20-28 APRIL 2016: het eerste OERGEZOND BEWEGEN.NU. Dompel je een hele week onder in uitlijning, lekker eten, veel buiten zijn op een eiland in bloei, wandelen, mediteren en lekker relaxen met de alignmentgurus. We beraden ons op de de volgende trip!

OP GROTE AFSTAND?
Woon je ver weg? Ik skype/facetime! Of zoek een plaatsje in Neerpelt om te overnachten en kom meerdaagse trainingen doen! (http://www.neerpelt.be/overnachten).

ALIGNMENTLAB ESSENTIALS


Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Algemene voorwaarden verkrijgbaar op studio.